Közgyűlés meghívó!
Tisztelt Horgásztárs!
Értesítem Önt, hogy a Csepel Sziget Horgász Egyesület éves közgyűlését 2024.07 (július) 27-én 9:00 órai kezdettel tartja, amelyre ezúton tisztelettel meghívom
A közgyűlés helye: Az egyesület iroda épület mögötti közösségi helysége, Szigetszentmiklós Holdfény u. 1
A Közgyűlés tervezett napirendi pontjai:
1. A közgyűléslebonyolításának technikai feladatai, levezető elnök, jegyzőkönyvvezető megválasztása. Simon József elnök és Farkas Zsolt eln.h
2. Beszámoló a 2023 évben végzett munkáról. Simon József elnök
- Az egyesület létszám éspénzügyi helyzete.
- Fegyelmi helyzet.
- Horgásztatás, vendég és verseny bevételek.
- Halvásárlás, telepítés.
- Pályázati tevékenység.
- Fejlesztési tervek.
- Horgászrend.
- Engedély árak.
- Vízkezelés, környezetvédelem.
- Vélemények és határozatok.
- Különfélék.
A Közgyűlés várható időtartama 1,5-2 óra
Tájékoztatom, hogy a Közgyűlésre jelen meghívón kívül más írásos anyag nem kerül kiküldésre.
Az egyesület Web oldalán a tájékoztató adatok megtekinthetők.
Ha a meghirdetett időpontra a Közgyűlés létszáma nem éri el a határozatképességet akkor változatlan napirendi pontokkal, ugyanezen a napon 9.30’-kor új közgyűlést hívok össze.
Az újonnan összehívott Közgyűlés a megjelentek létszámától függetlenül határozatképes
Megjelenésére és közreműködésére számítva
Üdvözlettel:
Simon József elnök s.k.
Aktualitások
- Kedves Vendéghorgászok,
A téli időszakban Pál Fajta bácsi besegít a vendégjegyek kiadásában. Pali bácsi a tónál lakik.
Kicsit felborítva a hagyományokat, nektek kell majd a horgászjegyért elmenni, mielőtt, vagy miután elfoglaljátok az állásokat.
Mivel minden foglalás nálam történik, majd tájékoztatlak Benneteket, hová kell menni.
Simon József bácsi is részt vesz benne, jómagam is fogok kiállítáni jegyet, amennyiben kint leszek, hétvégeken pedig Pastéka Lajos és Imre Lévai is áll rendelkezésetekre. Lajos Szabó bácsi sem tűnik el teljesen:)
Görbüljön:) - Májustól-Októberig hetente 750 kg főzött csemegborsóval etetjük a halállományt
- Folyamatosan telepítjük a háromnyaras pontyokot, alkalmanként 500-700 kg-t
- Kezeljük a vizet iszapfaló baktériummal és mésszel a minőség megőrzésének érdekében